Ülő munka, szellemi munka, tanulás

 

Elpuhultál?

Van egy kis túlsúlyod? 

Nehézkes már felmenni a lépcsőn vagy elfutni a sarokig?

 

 

Nem vagy egyedül. Manapság az emberek többsége valójában alig mozog. Idejük nagy részét az irodai asztaluk mellett, a számítógép vagy az autó volánja előtt ücsörögve töltik. A legjobb esetben is csak valamilyen kötött tevékenységet végeznek.

Te is közéjük tartozol?

Változtass!

Hosszú távon az ilyen életvitel nem marad következmények nélkül.

Kezdj el törődni magaddal!

Kezdj el sportolni!

A mozgásszegény életmód az energiaszint drasztikus csökkenéséhez, itt fáj-ott fáj állapotokhoz, legyengült immunrendszerhez, konkrét egészségügyi problémákhoz vezethet.

 

Ne hagyd el magad!

 

Kezdj el rendszeresen sportolni és soha ne hagyd abba!

 

Sokféle mozgásforma létezik, találd meg azt, amelyik leginkább megfelel a számodra. DE! Ha kedveled a harcművészeteket ne keress tovább, mert máris megtaláltad azt, amire igazán szükséged van: a Modern Ving Tsun Kung-fu-t.

Az MVTK egy modern harcművészet, gyakorlatai az egész tested átmozgatják és számos képességed fejlesztik. Mozgásanyaga mindamellett, hogy izgalmas testedzés bizonyítottan működőképes önvédelmi módszer is, ami nem elhanyagolható érték a mai világban.

Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz. Az alapoktól indulunk és a szintednek megfelelően haladunk. Nem baj, ha az állóképességed padlón van. Mi „csupán” a saját határaid feszegetését várjuk el Tőled.

Először is lépj ki a komfort zónádból és gyere el egy próbaedzésre! Aztán, ha tetszik folytasd heti rendszerességgel! Ha megteszed elkerülhetetlenül fejlődni fogsz. Ha kitartasz egészséges, energikus, ruganyos, gyors és erős lehetsz. Olyan célokat is elérhetsz, amikről nem is álmodtál, hogy valaha elérhetőek a számodra.

Ha minden edzésen csak egy hajszálnyit fejlődsz, mi elégedettek leszünk veled, és pár hónap múlva Te is büszke lehetsz magadra.

Jelentkezz próbaedzésre!