Labancz Gábor

Edzéseim helyszínei és időpontjai

VIII. kerület, Rökk Szilárd u. 7.
saját edzőterem (utcai bejáratú pincehelyiség)

Délutáni/esti edzések:
Hétfő, szerda: 18:30-20:00
Kedd, csütörtök: 18:30-20:00

Tandíjak:
Alkalmi tandíj: 2 500 Ft
8 alkalmas havi bérlet: 12 000 Ft
12 alkalmas havi bérlet: 16 000 Ft

Bejelentkezés: +36 70 337 23 00

Egész életemben kerestem a dolgok összefüggéseit. Kerestem a dolgok okát és magyarázatát. Kerestem az IGAZSÁGOT.

Míg gyermekként ez a körülöttem lévő eszközök és berendezések szétszedésében és folytonos vizsgálatában nyilvánult meg, később az élet más területeire is kezdett kiterjedni. (emberi test, gondolkodás, képességek, társadalmi jelenségek…)

Kedvenc tárgyaim a fizika és a matematika voltak, mivel ezek nem személyes véleményekre, hanem tárgyilagos összefüggésekre épülnek.

Ennek is köszönhető találkozásom a tradicionális Wing Tsun Kung-fuval. Logikussága, hatékonysága és látszólagos egyszerűsége egyből magával ragadott, és szinte azonnal arra késztetett, hogy másokkal is megosszam az általam tanultakat.

Teltek múltak az évek, és ahogy harcművészeti tudásom mélyült egy nyomasztó kérdéssel találtam magam szembe: Mi a fontosabb, az eddig elért sikereim és pozícióm megőrzése, vagy, hogy egy olyan dolgot adjak tovább, ami tudásom szerint a lehető legjobb?

Az utóbbi mellett döntöttem, és 12 év után felhagytam a tradicionális Wing Tsun Kung-fu oktatásával.

Addigi ismereteimet “nagyító alá vettem”, és kiértékelve az egyes elemek valódi értékét és működőképességét egy új rendszert állítottam össze, Modern Ving Tsun Kung-fu néven.

Célom egy olyan harcművészeti stílus létrehozása volt, amelyben nem egy egyén, hanem a fizika törvényei mondják meg, hogy mi helyes és mi nem, mi működőképes és mi nem.

Most, hogy már jó néhány